AB Vulkekonomi i Bålsta

AB Vulkekonomi i Bålsta är ett familjeföretag som startades den 15 september 1986. Företaget har sedan utvecklats från två anställda till idag 13 anställda inkl 2 delägare och är idag ett av de ledande vulkföretagen i landet.

AB Vulkekonomi i Bålsta är ett företag som i första hand säljer och servar transportband samt transportör tillbehör till den tillverkande industrin i Mellansverige. På orten förser vi den lokala marknaden med hydraulik-komponenter.

Kvalitet

 AB Vulkekonomi i Bålsta har en målsättning att vara det företag som alltid ger kunden kvalitet och uppfattas som ett kvalitets-företag. AB Vulkekonomi i Bålsta erhöll sommaren 2002 certifikat för sin miljö- och kvalitétssäkring. Läs mer under Miljö & Kvalité

Förtroende

Vi skall eftersträva att kunden alltid känner stort förtroende för AB Vulkekonomi I Bålsta. Varje leverans av varor och tjänster skall vara en rekommendation för kommande affärer. AB Vulkekonomi i Bålsta har tilldelats kreditbetyget Trippel A.

Vulkekonomi

AB Vulkekonomi i Bålsta skall leverera varor och tjänster som motsvarar kundens uttalade och underförstådda behov. AB Vulkekonomi I Bålsta skall ställa upp när kunden behöver, men samtidigt lära kunderna att inte utnyttja den höga servicegraden i onödan.

Samarbete

Idag har AB Vulkekonomi ett antal samarbetes partner som vi utbyter tjänster med, det är bl.a. Primogum AB i Trosa, ContiTech Scandinavia AB i Kista, Forbo Siegling Svenska AB i Kållered, Roxon Haparanda samt I-Verkstaden i Enköping.
Läs mer under Samarbetspartners.